Tervetuloa Kontrixin nettiputiikkiin! Toimistotarvikkeiden ja -laitteiden lisäksi mukavia löytöjä.
Skannerit »

PDS-6000 asiakirjaskanneri ammattikäyttöön


Hinta
1950.00
sis. alv 24% (1572.58 €, alv 0) + toimituskulut

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 2 - 5 vrk.


Saatavuus
Arviolta 2 - 5 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Luotettavat paperin- ja kuvankäsittelytoiminnot tarjoava PDS-6000 tekee toistuvista skannaustöistä sujuvaa, nopeaa ja tehokasta säästäen sekä aikaa, että resursseja.

Erinomainen sarjaskannaukseen ja arkistointiin.

Tärkeimmät toiminnot
  • 2-puolinen A4-skannaus jopa 80 sivua (160 kuvaa) minuutissa
  • 100 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite
  • Edistyksellinen kuvankäsittely
  • Skannaa sähköpostiin, kuvaksi, OCR, tiedostoon, FTP:lle, verkkoon, SharePoint palveluun, sovellukseen, tulostimeen (mukana toimitetulla ohjelmalla)
  • TWAIN, WIA, ICA, SANE ajurit
Jopa 160 kuvaa minuutissa 2-puolisena skannaava ja 100 arkin automaattisen dokumentinsyöttölaitteen sisältävä PDS-6000 skannaa suuret asiakirjavolyymit nopeasti digitaaliseen muotoon.

Erinomainen paperinkäsittely Ultrasonic monisyöttötunnistimella ja edistyksellisellä syöttörullalla mahdollistavat tehokkaan paperinsyötön, joka auttaa vähentämään sisällön häviämistä ja tarjoaa erittäin luotettavaa sarjaskannausta myös silloin, kun skannaat monia erilaisia ja eripainoisia asiakirjoja. PDS-sarjan skannereilla voidaan skannata myös kohokuvioituja muovikortteja, joten ne vastaavat useiden eri käyttäjien ja osastojen vaatimuksiin.

Edistyksellisen paperinkäsittelyn lisäksi PDS-6000 tarjoaa myös erinomaisen kuvankäsittelyn. Edistykselliset kuvankäsittelytoiminnot valmistelevat ja puhdistavat skannatut asiakirjat, parantaen skannattujen kuvien laatua arkistointia, muokkausta ja jakamista varten. Tärkeät yritysasiakirjat säilyttävät alkuperäisen ulkoasunsa, joten yrityksesi ammattitaito näkyy asiakkaillesi myös silloin, kun he tulostavat tai katsovat skannattuja asiakirjoja, tai kun asiakirjoja arkistoidaan hätätilanteen varalta helposti uudelleen palautettavaksi.

Erinomainen skanneri yrityksille, joissa skannataan päivittäin suuria asiakirjavolyymeja tai käytetään sarjaskannausta.

Kuvankäsittelytoiminnot

Automaattinen asiakirjan suoristus, rajaus ja kierto
Oikaisee vinoon syötetyt sivut ammattimaisen ulkoasun luomiseksi.

Tyhjän sivun poisto
Poistaa tyhjät sivut automaattisesti säästäen aikaa ja arkistointitilaa.

Värisyvyyden muutos (Dynamic Threshold)
Jos kuvat ja teksti ovat vaikealukuisia väritiheyden vuoksi, Dynamic Threshold työkalu vaalentaa tai tummentaa kuvaa valintasi mukaisesti, jotta tulostuksena on tarkka, selkeä ja helposti luettava asiakirja. Värien vaaleutta ja tummuutta voidaan säätää luettavuuden parantamiseksi.

Kuvan parannus (Despeckle)
Kun alkuperäisissä asiakirjoissa on merkintöjä tai mustetahroja, edistyksellinen kuvanparannus työkalu auttaa poistamaan ne ja luomaan terävän ja selkeän kuvan.

Taustan käsittely
Pehmentää ja poistaa skannatusta asiakirjasta ei-toivotut värit, rypyt ja varjostukset.

Reunan täyttö
Poistaa tarpeettomat reunukset ja luo selkeäreunaisen skannatun asiairjan ilman skannauksessa usein syntyviä reunavarjostuksia.

Lävistäjänreikien poisto
Luo selkeän skannatun asiakirjan poistamalla kuvasta lävistäjänreikien merkit. Intuitiivinen täyttötoiminto tunnistaa asiakirjan pohjavärin.

Värinpoisto
Poistaa punaisen, vihreän tai sinisen värin tai taustavärit, jotta teksti on tarkkaa ja helppolukuista.

Automaattinen värintunnistus
Automaattisen värintunnistuksen ansiosta asiakirjoja ei tarvitse lajitella värillisiin tai mustavalkoisiin tai käyttää erillisiä erotteluarkkeja. Tämä vähentää huomattavasti arkistointitilaa ja asiakirjojen käsittelyaikaa.

Multi stream
Tallentaa skannatut värikuvat kolmessa värimuodossa yhtä aikaa (neliväri, mustavalkoinen ja harmaasävy) ja tekee käytöstä joustavaa.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 437 x 320 x 296 mm.

Paino
4.7 kg (myyntipakkauksen kanssa 7.20 kg)

Liitetiedostot
Brother PDS-5000 ja PDS-6000 esite.pdf

Kommentit
Lisää kommentti